رئیس واحد ورامین پیشوا: وظیفه همه اقشار و ارگانهاست که توطئه بیگانگان را بشناسند
به گزارش خبرنگار آنا، دکتر حسینعلی شیبانی در نشست علمی تخصصی با موضوع همه با هم برای امنیت و آرامش به مناسبت هفته نیروی انتظامی به تبیین دو مفهوم جداییناپذیر امنیت و آرامش پرداخته و گفت: «این دو مفهوم از جمله مفاهیم دلنشین و پرمعنایی است که حتی دیدنشان بر صفحه کاغذ و شنیدن نامشان، ذهن و روان آدمی را طراوت و شادابی میبخشد و جسم و جان را آرام میکند.»
رئیس واحد ورامین – پیشوا خاطرنشان کرد: «یقیناً هر انسانی جدا از اینکه در چه مکانی، در چه زمانی و در چه اوضاع و احوالی زندگی میکند، دوست دارد که زندگی اش همراه با مؤلفههایی سپری شود و یکی از مهمترین آنها صفت امنیت و آرامش است. ایمنی و آرامش، بحث بسیار مهم و کلیدی است که همه انسانها میخواهند در زندگیشان وجود داشته باشد.»
وی در تشریح چگونگی تحقق این هدف به همت و اراده جمعی تأکید کرد و افزود: «ایجاد تقویت و گسترش امنیت در هر شکل و نوع آن و بویژه امنیت اجتماعی، نیازمند همت و اراده جمعی است. یعنی یکایک ما شهروندان جامعه چنانچه به امنیت و آرامش شخصی میاندیشیم، باید با شور و اشتیاق و انگیزه و تمایل، سهم و نقش خود را در این زمینه بپذیریم و آن را آن گونه که بایسته و ضروری است در جامعه ایفا کنیم.»
شیبانی به بیانات رهبر انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: «طبق فرمایش مقام معظم رهبری اگر ما بخواهیم ضروریات زندگی بشر را در فصول عمده خلاصه کنیم، یک فصل از این چند فصل، فصل امنیت است. بدون امنیت، نه خوراک لذتی میبخشد، نه خانواده انسی ایجاد میکند و نه شغل و درآمد فایدهای میبخشد، امنیت که نبود، هیچ چیز نیست.»
رئیس واحد ورامین – پیشوا در تکمیل این بخش از سخنان خود به آسیبهای اجتماعی شدید دشمن اشاره کرد و افزود: «دشمن همیشه در جنگ سخت به مرزها میتازد و در تهاجم فرهنگی، به مغزها، باورها و فرهنگ ها حملهور میشود. سالهاست که آنان با نیرنگهای بیشمار به ستیز با ارزشها و باورهای راستین انقلاب و اسلام روی آورده اند که در این میان، وظیفه همه اقشار و ارگان ها از جمله مراکز علمی و دانشگاهی است که توطئه بیگانگان را بشناسند و با اندیشههای فاسد وارداتی که به شکل های گوناگون رخ می نماید، به مبارزه برخیزند.
شیبانی ادامه داد: «در این میان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا وظیفه خود می داند که با مشارکت نیروی انتظامی به شیوه های منطقی، با مظاهر تهاجم فرهنگی مقابله کند. در شرایط کنونی، سرکوب عوامل اشاعه فحشا و بی بند و باری در فضای مجازی و مبارزه با مواد مخدر، نمونه های روشنی از مقابله با تهاجم فرهنگی است که دانشگاه با برگزاری نشستهای مختلف علمی دانشجویی،همایش های فرهنگی،کرسیهای آزاد اندیشی، کارگاه مشاوره های تربیتی و دینی می کوشدتا رسالت خودرا به نحو شایسته دهد.
در ادامه این نشست علمی تخصصی هر کدام از کارشناسان و صاحب نظران از نیروی انتظامی و دانشگاه مسائل مرتبط با این حوزه را مورد بحث و بررسی قرار دادند و مقرر شد در کارگروه مشترک بین دانشگاه و نیروی انتظامی بحث های دقیق ، کارشناسی و کاربردی به صورت مستمر پیگیری شود.
انتهای پیام/